Maaltijdservice Ruinerwold

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruinerwold voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ruinerwold? Geholpen door deze website ontdekt u overzichtelijk diverse aanbieders in uw regio. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per keer. Aanschuiven voor Macaronischotel bolognese of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Ruinerwold ontvangt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Netnummer0522 (+31522)
Postcode7961
PrijsindicatieVanaf €6,26
Maaltijd suggestieSchnitzel champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Ruinerwold

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Ruinerwold. Neem populaire leveranciers als Apetito of De Familiebox. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere service biedt z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Ruinerwold? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • Altijd volledig vers
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
  • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruinerwold. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • Extra hulp mogelijk
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor senioren. Hierdoor krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als snoepjes en margarine. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Tot in de keuken geleverd
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ruinerwold

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Ruinerwold? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Ertwensoep met rookworst of Lasagna bolognese. Hieronder tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Staphorst (SWS)Berkenlaan 17951 CAStaphorst
Keurslagerij BergerslagEbbinge Wubbenlaan 57951 AAStaphorst
Zorggroep NoorderboogWerkhorst 367944 AVMeppel
BuurtzorgDijkhuizen 667961 AMRuinerwold
Dorpshuis ’t Neie PuntJan Wierengaweg 1097963 CMRuinen
Restaurant De MolenhofHofweg 257971 BKHavelte
Slagerij van DalenDorpsstraat 447971 CSHavelte
Restaurant De WeyertWeverslaan 1a7991 BNDwingeloo
Keurslagerij van der LaanBrink 227991 CHDwingeloo
Gezond GemakAssendorperstraat 378012 DEZwolle
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruinerwold voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

  • Koelverse maaltijd zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel is verkrijgbaar vanaf €6.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,1.
  • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie bestelt u vanaf €6,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Uiensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Flensjes om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente De Wolden. Meer details kan u lezen op www.dewolden.nl. Op deze website leest u ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.

Cijfers en feiten

  • Provincie: Drenthe
  • Gemeente: De Wolden
  • (Net) nummer: 0522 (+31522)
  • Centrale postcode: 7961
  • Veel gezochte wijk: Zuidwolde

Tips voor maaltijden

  • Bloemkoolsoep
  • Babi pangang
  • Kip Andorra
  • Linzensoep
  • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ruinerwold regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

    Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies er een. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Proefpakket bestellen

    De belangrijkste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

  4. Wekelijks bestellen

    Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen of Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Ruinerwold. Zo’n tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

  • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk.
  • Goedkope bezorgmaaltijden van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Ruinerwold maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.dewolden.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7960, 7961, 7963).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan