Maaltijdservice Denekamp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Denekamp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Denekamp? Door middel van onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,10 per maal. Ouderwets genieten van Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree of Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Denekamp beschikt u over vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
Netnummer0541 (+31541)
Postcode7591
PrijsindicatieVanaf €6,91
Maaltijd suggestieGroentesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Denekamp

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Denekamp. We hebben het over interessante organisaties als Freasy en Culinair Kommers. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een heel eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Denekamp? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Vers van het land
  • Rijke smaak en beleving
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Denekamp. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

  • Warm thuisbezorgd
  • WMO mogelijkheden
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere organisaties hebben ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als komijnekaas of boter. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Denekamp

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Denekamp? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Stamppot Zuurkool met appel. Onderstaand treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
ZorgAccentBellavistastraat 37604 ADAlmelo
TSN ThuiszorgJan Tooropstraat 277606 JSAlmelo
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Denekamp voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

  • Koelverse maaltijd als Asperge beenham schotel is er al voor €4,5.
  • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw in kruidensaus kan je kopen vanaf €3,85.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Cranachan om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Dinkelland. Praktische info kunt u vinden op www.dinkelland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Feiten

  • Provincie: Overijssel
  • Gemeente: Dinkelland
  • (Regio) nummer: 0541 (+31541)
  • Hoofdpostcode: 7591
  • Wijk: Denekamp

Tips voor maaltijden

  • Zomerzuurkool met casselerrib
  • Varkenshaas boontjes schotel
  • Linzensoep met bleekselderij
  • Gepaneerde kalkoenschnitzel
  • Rundvlees in basilicumsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Denekamp bestellen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Bedenk eerst welk type thuismaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

  3. Proefpakket bestellen

    De populaire aanbieders verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

  4. Wekelijks bestellen

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Bami goreng met rundvlees of Spitskoolschotel met aardappelpuree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Denekamp. De tegemoetkoming heeft als voordeel:

  • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Denekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum.
  • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Denekamp maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.dinkelland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 7590, 7591).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan