Maaltijdservice Ulvenhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ulvenhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ulvenhout? Door gebruik te maken van deze website treft u eenvoudig verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per persoon. Flink uitpakken met Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen en Kipragout champignons? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Ulvenhout geniet u van uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
Netnummer076 (+3176)
Postcode4851
PrijsindicatieVanaf €5,31
Maaltijd suggestieSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Ulvenhout

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Ulvenhout. Denk dan aan erkende bezorgers als Thuisgekookt.nl en/of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal zien we prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Ulvenhout? Geen probleem! Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

  • Met verse producten bereid
  • Heerlijke en smaakvol
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

  • Maandenlang te bewaren
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ulvenhout. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Mogelijke subsidie
  • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor senioren. Hiermee krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals sappen of desem bol spelt. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Op een vast moment in de week
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ulvenhout

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Ulvenhout? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Asperge beenham schotel of Stamppot spinazie a la creme. Verderop treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
deBreedonk – SurplusWillem van Oranjelaan 174837 AJBreda
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ulvenhout voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

  • Koelverse maaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
  • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot bestelt u vanaf €4,05.
  • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree is er al vanaf €5,65.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vermicellisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Breda. Overige informatie treft u op www.breda.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesman.

Stats & Facts

  • Provincie: Noord-Brabant
  • Gemeente: Breda
  • (Net) nummer: 076 (+3176)
  • Hoofdpostcode: 4851
  • Wijk: Breda

Maaltijden suggesties

  • Rundergehaktbal in jus
  • Vispotje in botersaus
  • Donkey Kicks Chicken
  • Varkenslapjes in jus
  • Rode kool met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ulvenhout bestellen

  1. Wat zijn de wensen?

    Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De professionele verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

  4. Wekelijks bestellen

    Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Wokgroenten teriyaki en Kipstukjes in mosterdsaus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. We hebben het over thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Ulvenhout. De subsidie kan u veel opleveren:

  • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.
  • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Ulvenhout maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.breda.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4850, 4851).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan