Maaltijdservice Teteringen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Teteringen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Teteringen? Aan de hand van onze tool doorzoekt u snel en simpel diverse aanbieders in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,95 per keer. Aanschuiven voor Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel en Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Teteringen krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
Netnummer076 (+3176)
Postcode4847
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieAppelcompote met vanille

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Teteringen

We zien meer en meer maaltijdservices in Teteringen. Denk aan belangrijke bedrijven als Meat&Meals en/of Culinair Kommers. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende leveranciers en slagerijen. Iedere aanbieder levert een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Teteringen? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Teteringen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders hanteren ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval krijgt u moeiteloos de boodschappen zoals sandwich spread en brood. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Teteringen

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Teteringen? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
deBreedonk – SurplusWillem van Oranjelaan 174837 AJBreda
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Teteringen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel is er al vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenssteak in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kippensoep, iets te drinken en een dessert als Dame blanche om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Breda. Meer daarover kunt u teruglezen op www.breda.nl. Of klik door voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Breda
 • Regionummer: 076 (+3176)
 • Hoofdpostcode: 4847
 • Lokale wijk: Breda

Maaltijd ideeën

 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Raapstelen stamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Teteringen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 20 menu’s. Bij vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Gehaktballetjes in satésaus. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over hulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Teteringen. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Teteringen maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.breda.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 4847).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan