Maaltijdservice Prinsenbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Prinsenbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Prinsenbeek? Met behulp van deze pagina vergelijkt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een magnetronmaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,85. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Vegetarische roerbakstukjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Prinsenbeek ontvangt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
Netnummer076 (+3176)
Postcode4841
PrijsindicatieVanaf €5,27
Maaltijd suggestieBroccoli rollade schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Prinsenbeek

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Prinsenbeek. Denk dan aan belangrijke organisaties als Uitgekookt of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kunt u derhalve de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Prinsenbeek? Ook dan bent u welkom! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Prinsenbeek. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders beschikken over een praktische boodschappenservice voor senioren. Daarmee bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als karnemelk en filet americain. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Prinsenbeek

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Prinsenbeek? Of heeft u liever vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw wensen voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Rode bieten met een speklap en jus of Stamppot Hete bliksem met stroop. Hieronder treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
deBreedonk – SurplusWillem van Oranjelaan 174837 AJBreda
ThebeOverakkerstraat 1114834 XKBreda
RaffyBernard de Wildestraat 4004827 EGBreda
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Prinsenbeek voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree is er al voor €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep met balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Runderlever in saus is beschikbaar vanaf €6,35.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Poffertjes als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Breda. Aanvullende info kan u lezen op www.breda.nl. Op deze website leest u ook meer over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Breda
 • (Regio) nummer: 076 (+3176)
 • Postcodegebied: 4841
 • Lokale wijk: Breda

Maaltijd voorbeelden

 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Spaghetti bolognese

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Prinsenbeek regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Spaghetti bolognese of Oosterse zalm. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Prinsenbeek. De beschikbare tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Prinsenbeek maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.breda.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4840, 4841).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan