Maaltijdservice Boxmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boxmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Boxmeer? D.m.v. deze website achterhaalt u probleemloos diverse aanbieders in de buurt. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,25 per persoon. Genieten van Zalm in dillesaus of Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Boxmeer profiteert u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5831
PrijsindicatieVanaf €6,51
Maaltijd suggestieBeef Squats

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Boxmeer

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Boxmeer. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Royal Foods en/of Picnic. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende partijen en speciale eetpunten. Elke service heeft zo een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bedrijven eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Boxmeer? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

  • Maandenlang te bewaren
  • Kleine en grote porties
  • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boxmeer. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste aanbieders beschikken over een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval bestelt u direct nuttige boodschappen zoals havermout en sappen. Gewoonlijk kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Boxmeer

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Boxmeer? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Groentensoep met gehaktballen of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Op deze pagina bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Ouderen BoxmeerDe Raetsingel 58315831 HXBoxmeer
Slagerij CentenIrenestraat 35825 CAOverloon
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
Eetwinkel BoxmeerSteenstraat 985831 JJBoxmeer
Keurslager MeulepasDe Kloostertuin 215831 JSBoxmeer
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boxmeer voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd zoals Nasi goreng speciaal, kip in satésaus vindt u vaak al vanaf €6,3.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
  • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundersaucijs in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Hemelse modder als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Boxmeer. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.boxmeer.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Van Smaak.

Stats & Facts

  • Provincie: Noord-Brabant
  • Gemeente: Boxmeer
  • Regionummer: 0485 (+31485)
  • Postcode: 5831
  • Lokale wijk: Boxmeer

Maaltijd ideeën

  • Gegrilde kippenpoot
  • Verse worst in jus
  • Hutspot met hachee
  • Witlof ovenschotel
  • Lasagna bolognese

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Boxmeer aanvragen

  1. Wat zijn de wensen?

    Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk de professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

  3. Probeer het proefpakket

    De grote maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

  4. Elke week een levering

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Jonge kabeljauw in roomsaus. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Boxmeer. De regeling kan u veel opleveren:

  • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.
  • Goedkope magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Boxmeer maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.boxmeer.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5830, 5831).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan



Alle plaatsen in deze gemeente