Maaltijdservice Jislum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jislum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Jislum? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of magnetronmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per persoon. Genieten van Varkensvlees in satésaus met nasi goreng en Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Jislum ontvangt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9177
PrijsindicatieVanaf €6,75
Maaltijd suggestiePastaschotel: kip met broccoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Jislum

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Jislum. We hebben het over grote aanbieders als Uitgekookt en/of Easy Meal. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en verswinkels. Iedere aanbieder hanteert een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze tool kunt u derhalve de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Jislum? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jislum. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere firma’s beschikken over een extra boodschappenservice voor senioren. Hiermee bestelt men direct belangrijke boodschappen als allesreiniger en rauwe ham. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Jislum

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Jislum? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opties die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Interzorg GroepFoswerterstrjitte 719172 PSFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
Pluz Zorg maaltijdserviceZonnedauw 79202 PEDrachten
Alphenaar de GroentespecialistZuidkade 339203 CMDrachten
Keurslager StornebrinkZuidkade 349203 CMDrachten
ComfortzorgZuidkade 889203 CPDrachten
De WarrenhoveDe Warren 89203 HTDrachten
De LauwersLauwers 169204 GXDrachten
BuurtzorgEems 369204 JXDrachten
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jislum voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten bestelt u vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Couscous, kip, mergueze worst vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng wordt al bezorgd vanaf €6,05.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Venkelsoep, een gezonde salade en iets fris zoals Gortepap om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Ferwerderadiel. Meer hierover leest u op www.ferwerderadiel.nl. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Stats & Facts

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Ferwerderadiel
 • (Regio) nummer: 0519 (+31519)
 • Hoofdpostcode: 9177
 • Populaire wijk: Bouwstreek

Maaltijden suggesties

 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Erwtensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Jislum bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Penne vier kazen, uitgebakken spekjes. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Denk aan ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Jislum. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Jislum maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.ferwerderadiel.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9177).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan