Maaltijdservice Koudekerk aan den Rijn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koudekerk aan den Rijn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Koudekerk aan den Rijn? Geholpen door onze tool treft u probleemloos verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,45 per persoon. Aanschuiven voor Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen en Oosterse zalm? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Koudekerk aan den Rijn krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
Netnummer071 (+3171)
Postcode2396
PrijsindicatieVanaf €5,16
Maaltijd suggestieChinese wokschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Koudekerk aan den Rijn

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Koudekerk aan den Rijn. Neem erkende leveranciers als Royal Foods en Chef Martin. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende initiatieven en slagerijen. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Koudekerk aan den Rijn? Dat is niet erg! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koudekerk aan den Rijn. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men snel de supermarktartikelen als biscuits of vuilniszakken. Meestal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Koudekerk aan den Rijn

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Koudekerk aan den Rijn? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti en Stamppot Hete bliksem met stroop. Onderstaand vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Lees ook verder over: Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje DekjeZonnegaarde 232381 LHZoeterwoude
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Keurslagerij La LauPrins Bernhardstraat 212396 GAKoudekerk aan den Rijn
Petit MenuPrins Bernhardstraat 252396 GAKoudekerk aan den Rij
BuurtzorgHerenhof 2017-72402 DLAlphen aan den Rijn
Slagerij van VlietHerenhof 302402 DMAlphen aan Den Rijn
Van der HolstL. Pasteurweg 62408 AGAlphen aan den Rijn
Tom in de buurtDe Oude Wereld 512408 NVAlphen aan den Rijn
Keurslagerij KamerlingKerkstraat 262411 ADBodegraven
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koudekerk aan den Rijn voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli is er al voor €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng bestelt u vanaf €5,85.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een extra salade en een toetje als Tiramisu achteraf. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Alphen aan den Rijn. Meer details kunt u vinden op www.alphenaandenrijn.nl. Lees ook verder over Koelvers maaltijden.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Aspergesoep met zalm

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Koudekerk aan den Rijn regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Biogarde. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Koudekerk aan den Rijn. De ontvangen subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Koudekerk aan den Rijn maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.alphenaandenrijn.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2394, 2396).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan