Maaltijdservice Schipborg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schipborg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Schipborg? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel verschillende organisaties in uw regio. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,70 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Aardappelpartjes rozemarijn en Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Schipborg hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Netnummer050 (+3150)
Postcode9469
PrijsindicatieVanaf €5,98
Maaltijd suggestieOosterse zalm

aanvragen-maaltijd Advertentie: Voordelig Uitgekookt proefpakket

Senioren maaltijdservice in Schipborg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Schipborg. Neem bijv. grote maaltijdbezorgers als Regiomeal of Picnic. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante leveranciers en slagerijen. Iedere service heeft zo een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Schipborg? Er is een oplossing! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schipborg. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u probleemloos de supermarktartikelen als smeerkaas of rauwe ham. Dikwijls kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schipborg

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Schipborg? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Hieronder bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig complete maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Warm bezorgd Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 koelverse maaltijden per week Uitgekookt
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
food-connect
120 vriesvers, koelvers zelf samenstellen Food Connect
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – ’t HolthuysWepel 29468 HGAnnen
Icare – DekelhemBoddeveld 19461 JAGieten
Slagerij BoxemDe Trog 29461 DCGieten
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Schipborg voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de organisatie, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Erwtensoep met rookworst wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Foe yong hai kunt u al bestellen vanaf €5,9.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een stukje fruit en een dessert als Hangop om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Aa en Hunze. Praktische info bekijkt u op www.aaenhunze.nl. Of klik door voor meer informatie over Food Connect.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Aa en Hunze
 • (Regio) nummer: 050 (+3150)
 • Hoofdpostcode: 9469
 • Veel gezochte wijk: Annen

Tips voor maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Sucade Hollandaise

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schipborg aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen of Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2021). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Schipborg. De beschikbare regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Schipborg maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.aaenhunze.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9469).

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00