Maaltijdservice Leermens

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leermens voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Leermens? Via seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per persoon. Aanschuiven voor Gestoofde lamsschouder of Pastaschotel met spinazie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Leermens smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9912
PrijsindicatieVanaf €5,56
Maaltijd suggestieCouscous, kip, mergueze worst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Leermens

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Leermens. U kunt denken aan interessante organisaties als Freasy en Kievit. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Leermens? Er kan meer dan u denkt! Flink wat bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

  • Klaargemaakt met verse ingrediënten
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Behoud van voedingswaarden en vitamines
  • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leermens. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

  • Vanuit de pan op het bord
  • Extra hulp mogelijk
  • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hebben ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval koop u snel de boodschappen zoals groenteburger en kruidenkaas. Meestal gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

  • Langer zelfstandig blijven
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leermens

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Leermens? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit flink wat mogelijkheden die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Stamppot Zuurkool met appel. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leermens voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door o.a. het bedrijf, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,5.
  • Diepvriesmaaltijd als Klapstuk met hutspot kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,35.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Crème brûlée na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Loppersum. Meer informatie kan u lezen op www.loppersum.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Jumbo.

Stats & Facts

  • Provincie: Groningen
  • Gemeente: Loppersum
  • Regionummer: 0596 (+31596)
  • Postcodegebied: 9912
  • Wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

  • Pannenkoeken met appelvulling
  • Zomerzuurkool met casselerrib
  • Bloemkool cordonbleu schotel
  • Linzensoep met bleekselderij
  • Poffertjes met poedersuiker

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Leermens aanvragen

  1. Inventariseer behoeftes

    Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk beschikbare bezorgservices en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    Het gros van de aanbieders stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijdservices.

  4. Een vaste leverdag

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, via een menulijst, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Witlofschotel met ham. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Leermens. De ontvangen subsidie kan u veel opleveren:

  • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
  • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een service waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Leermens maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.loppersum.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9912).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan