Maaltijdservice Rijssen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijssen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rijssen? Door middel van onze tool doorzoekt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,10 p.p. Aanschuiven voor Aardappelrösti of Vegetarische lasagna, spinazie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Rijssen krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
Netnummer0548 (+31548)
Postcode7461
PrijsindicatieVanaf €6,76
Maaltijd suggestieKipfilet

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Rijssen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Rijssen. Denk aan populaire partijen als Van Smaak of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke optie heeft zo z’n eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u dus de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Rijssen? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • 100% dagvers
  • Ook voor vegetariërs en diëten
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijssen. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

  • Direct aanschuiven
  • Maximale versheid
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel bezorgers hanteren ook een handige boodschappenservice voor senioren. In dat geval haalt u zonder moeite praktische of verse producten als salades of vers fruit. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

  • Langer zelfstandig blijven
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rijssen

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Rijssen? Of zoekt u echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
KeurslagerijKerkstraat 17451 BMHolten
Coolinair CateringDaltonstraat 177461 ACRijssen
Stichting Tafeltje DekjeWeth H H Korteboslaan 61C7461 PJRijssen
ZorgAccentHaarstraat 837462 ALRijssen
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijssen voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

  • Koelverse maaltijd zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €5,95.
  • Vriesverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €5,15.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Zalmfilet in zoete mosterdsaus bestelt u vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Bloemkoolsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Roomijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Rijssen-Holten. Aanvullende info bekijkt u op www.rijssen-holten.nl. Of klik door voor meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Gegevens

Maaltijd ideeën

  • Gehakt, prei, aardappelpuree
  • Lamsvlees in rozemarijnsaus
  • Andijviestamppot, speklapje
  • Snijbonen met een kipfilet
  • Boe­ren­kool­stoof met ei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Rijssen regelen

  1. Inventariseer wensen

    Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

  3. Start met een proefpakket

    De meeste maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijdservices.

  4. Vaste levermomenten

    Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Wild Crunches of Andijvie stamppot met een gehaktbal. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Rijssen. De ontvangen subsidie heeft als voordeel:

  • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld.
  • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een service waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Rijssen maaltijdbezorging.
  • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.rijssen-holten.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7460, 7461, 7462, 7463).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan