Maaltijdservice Haarlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haarlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haarlo? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,95 per maaltijd. Smullen van Lamsvlees in saus en Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Haarlo krijgt u gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Netnummer0545 (+31545)
Postcode7273
PrijsindicatieVanaf €6,47
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Haarlo

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Haarlo. Bijvoorbeeld belangrijke leveranciers als Van Marle en Smakelijk Thuys. Ook binnen de gemeente zien we prima initiatieven en wijkrestaurants. Elke optie heeft weer een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren zoals vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Haarlo? Er is een oplossing! Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Meest verse maaltijden
  • Vol van smaak
  • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haarlo. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse services beschikken over een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier haalt men probleemloos nuttige boodschappen zoals muesli of zuivelproducten. Doorgaans kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haarlo

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Haarlo? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei type aanbieders die mogelijk rijmen met uw eisen en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook en Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Onderstaand vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgHoflaan 3 – 57271 BRBorculo
Keurslagerij RexwinkelVeemarkt 97271 AHBorculo
BuurtzorgWildenborchseweg 3 A7261 WXRuurlo
Zorggroep – MandalaSportlaan 27312 TVApeldoorn
Restaurant BerkenhoveKoning Lodewijklaan 387b7314 AZApeldoorn
Restaurant De LoohofKoning Lodewijklaan 27314 GDApeldoorn
SPAR ZweersKoning Lodewijklaan 1687314 GLApeldoorn
TSN ThuiszorgMercuriuslaan 35A7314 KRApeldoorn
Keurslager LautenschutzKoninginnelaan 447315 BTApeldoorn
Thuiszorg BeersMeester van Hasseltlaan 167316 DMApeldoorn
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haarlo voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd zoals Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot rode kool met hachee is er al voor €4,15.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Procureur lapje met prei a la crème en aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,9.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Miyeok guk, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Berkelland. Praktische info kunt u teruglezen op www.gemeenteberkelland.nl. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.

Feiten

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Berkelland
  • (Regio) nummer: 0545 (+31545)
  • Postcode: 7273
  • Veel gezochte wijk: Borculo

Tips voor maaltijden

  • Snijbonen met een kipfilet
  • Stamppot Witlof met gehakt
  • Macaronischotel bolognese
  • Visstukjes in kruidensaus
  • Kabeljauw in kruidensaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haarlo regelen

  1. Wat zoekt u precies?

    Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

  3. Probeer het proefpakket

    De grote maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

  4. Wekelijks bestellen

    Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie en Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng. Handig, want zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Haarlo. De ontvangen regeling biedt enkele voordelen:

  • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.
  • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Haarlo maaltijdbezorging.
  • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeenteberkelland.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7273).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan