Maaltijdservice Eefde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eefde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Eefde? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u probleemloos verschillende services in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,85 p.p. Ouderwets genieten van Pittige sperzieboontjes of Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Eefde smult u weer van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteLochem
Netnummer0575 (+31575)
Postcode7211
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieEieromelet in kaassaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Eefde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Eefde. Denk aan grote aanbieders als Diepvriesman en/of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt zien we uitstekende partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft weer een heel eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Eefde? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • 100% dagvers
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Kleine en grote porties
  • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eefde. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

  • Direct aanschuiven
  • WMO mogelijkheden
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende firma’s beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Op die manier haalt u snel nuttige boodschappen zoals stroopwafels of desembrood rogge. Vaak zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eefde

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Eefde? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus en Stamppot spitskool met kaas. Op deze pagina treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgEmmerikseweg 239 A7204 SKZutphen
Kokkie AnoukieVan Essenstraat 157203 DHZutphen
PolbeekVan Dorenborchstraat 17203 CAZutphen
BuurtzorgJolinkweg 27211 DMEefde
BuurtzorgHoofdstraat 45 B2117213 CRGorssel
Sutfene – De BorkelHoofdstraat 61a7213 CSGorssel
SPAR MaaltijdserviceLochemseweg 130a7217 RKHarfsen
Centrum Den BouwAbersonplein 97231 CRWarnsveld
BuurtzorgRunneboom 87232 CXWarnsveld
BuurtzorgMarkt 37241 AALochem
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eefde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het productieproces, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
  • Vriesverse maaltijd als Couscous, kip, mergueze worst kan je kopen vanaf €5,05.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten kan je kopen vanaf €6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Ramen, extra groenten en iets fris zoals Bananenvla om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Lochem. Aanvullende info bekijkt u op www.lochem.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Lochem
  • (Net) nummer: 0575 (+31575)
  • Postcodegebied: 7211
  • Lokale wijk: Lochem

Tips voor maaltijden

  • Kippensoep met vermicelli
  • Spaghetti Bolognese, kaas
  • Gehakt in kappertjessaus
  • Spinaziestamppot, omelet
  • Gebonden rundvleessoep

Plaatsen in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Eefde aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Stel eerst vast welk type thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De bekende leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

  4. Vaste levermomenten

    Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden vaak tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Varkens-groenteschotel en Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Diverse senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Eefde. De beschikbare subsidie kan u veel opleveren:

  • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen.
  • Goedkope maaltijden voor ouderen van een leverancier waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Eefde maaltijdbezorging.
  • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.lochem.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7210, 7211).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan