Maaltijdservice Lengel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lengel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lengel? Aan de hand van onze vergelijker bekijkt u moeiteloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,35 per persoon. Aan tafel voor Hamlapje in jus of Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Lengel smult u weer van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Netnummer0314 (+31314)
Postcode7044
PrijsindicatieVanaf €5,82
Maaltijd suggestieKipragout met Parijse wortelen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Lengel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Lengel. Neem bijv. populaire aanbieders als Vers aan tafel en Wesselius maaltijden. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima instanties en slagerijen. Iedere aanbieder biedt een heel eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van deze website kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Lengel? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Maximale versheid
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lengel. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

  • Direct aanschuiven
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers bieden ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Zo haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als abrikozenjam of katenspek. Veelal kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Alles aan huis bezorgd
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lengel

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Lengel? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere leveranciers die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Pannekoeken met een gebakken ei of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KlarenaarMarktstraat 57041 AHs-Heerenberg
Restaurant Woonzorgcentrum De ZonnekampDe Zonnekamp 17021 WPZelhem
Catering en maaltijdenservice Coen EversKeijenborgseweg 277021 LWZelhem
BuurtzorgBorchgraven 37051 CWVarsseveld
Azora MaaltijdenIndustrieweg 1157061 APTerborg
Petra’s FoodzzRabelingstraat 17064 KGSilvolde
TastefulJ.F. Kennedyplein 1A7071 BTUlft
BuurtzorgDominee van Dorpstraat 17081 BDGendringen
Eten bij RicoMarkt 1A7091 CJDinxperlo
BuurtzorgMaurits Prinsstraat 67091 CVDinxperlo
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Lengel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €5,45.
  • Een vriesverse maaltijd als Asperge beenham schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden bestelt u vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Montferland. Meer details leest u op www.montferland.nl. Of klik door voor meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Gegevens

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Montferland
  • (Regio) nummer: 0314 (+31314)
  • Centrale postcode: 7044
  • Populaire wijk: s-Heerenberg

Suggesties van maaltijden

  • Tomatensoep met prei vg
  • Kruudmoes met gortepap
  • Vissticks met groenten
  • Pannenkoeken met spek
  • Draadjesvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Lengel aanvragen

  1. Wat zijn de wensen?

    Ga eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk populaire aanbieders en kies er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Begin met het proefpakket

    Het gros van de maaltijdservices verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

  4. Vaste levermomenten

    Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. We hebben het over hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Lengel. Een tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

  • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer s-Heerenberg, Brakel, Didam.
  • Voordelige maaltijden voor ouderen van een leverancier waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lengel maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.montferland.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7044).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan