Maaltijdservice Afferden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Afferden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Afferden? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of magnetronmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,25 per keer. Ouderwets genieten van Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Afferden geniet u van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5851
PrijsindicatieVanaf €5,19
Maaltijd suggestieVarkenssteak in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Afferden

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Afferden. We hebben het over interessante services als Freasy of Culinair Kommers. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende instanties en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Afferden? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Meest verse ingrediënten
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

  • Maandenlang te bewaren
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Afferden. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

  • Direct uit de keuken bezorgd
  • Extra hulp mogelijk
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor koop men probleemloos de boodschappen zoals afbak pistolet meergranen of jonge kaas. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Op een vast moment in de week
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Afferden

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Afferden? Of prefereert u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten of Tortellini gevuld met kaas. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Afferden voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de organisatie, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Stamppot Witlof met gehakt bestelt u vanaf €6,5.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie bestelt u vanaf €4,55.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Groenteschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Sundae om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Bergen Limburg. Meer hierover kunt u teruglezen op www.bergen.nl. Of klik door voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

  • Penne, champignonragout, broccoli
  • Groenteburger, prei, aardappelen
  • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
  • Spinazie schotel met gehaktbal
  • Tortellini met gehakt en kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Afferden bestellen

  1. Wat zoekt u precies?

    Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

    Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Een proefpakket nemen

    De bekende dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

  4. Elke week een levering

    Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten en Beef Squats. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Afferden. Een subsidie biedt enkele voordelen:

  • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
  • Voordelige maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Afferden maaltijdbezorging.
  • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.bergen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5851).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan