Maaltijdservice Gilze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gilze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Gilze? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,05 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Eendenvlees in zoetzure saus en Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Gilze ontvangt u voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGilze en Rijen
Netnummer0161 (+31161)
Postcode5126
PrijsindicatieVanaf €5,68
Maaltijd suggestiePannenkoeken met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Gilze

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Gilze. Denk aan interessante organisaties als Diepvriesman en/of Jumbo. Maar ook in de buurt zijn er allerlei organisaties en verswinkels. Iedere service biedt een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Gilze? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

  • Altijd volledig vers
  • Vol van smaak
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Half jaar houdbaar in de vriezer
  • Eenvoudig op te warmen
  • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gilze. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

  • Vanuit de pan op het bord
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel services beschikken over een premium boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt u direct verse of handige boodschappen als smeerkaas en koffiemelk. In de regel zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Langer zelfstandig blijven
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gilze

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gilze? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Couscous, kip, mergueze worst of Kip kerrie ananas met risotto. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gilze voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes vindt u vaak al vanaf €5,05.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip in kerriesaus, doperwten, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,35.
  • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree kan je kopen vanaf €7,15.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Dopewtensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Croquembouche om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Gilze en Rijen. Meer hierover kunt u teruglezen op www.gilzerijen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Informatie

Tips voor maaltijden

  • Kabeljauw in kruidensaus
  • Ertwensoep met rookworst
  • Bami goreng met kipsaté
  • Gestoofde lamsschouder
  • Rundvlees in tijmsaus

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Gilze aanvragen

  1. Inventariseer behoeftes

    Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Proefpakket bestellen

    De grote dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

  4. Elke week een levering

    Bevalt het proefpakket? Dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Groenteburger, prei, aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Gilze. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

  • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten.
  • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gilze maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.gilzerijen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5126).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan