Maaltijdservice Moerstraten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moerstraten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Moerstraten? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,85 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen en Ribkarbonade in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Moerstraten geniet u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Netnummer0165 (+31165)
Postcode4727
PrijsindicatieVanaf €5,09
Maaltijd suggestieGestoofde lamsschouder

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Moerstraten

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Moerstraten. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Mealhero en/of Vers Voor Thuis. Maar ook in de buurt bestaan er interessante instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze website kan u daarom de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Moerstraten? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Met verse producten bereid
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
  • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moerstraten. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Mogelijke subsidie
  • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste organisaties voorzien in een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u eenvoudig broodnodige boodschappen als sappen of appels. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

  • Langer zelfstandig blijven
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Moerstraten

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Moerstraten? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Pastaschotel: kip met broccoli of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Verderop bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Moerstraten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

  • Koelverse maaltijd zoals Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is er al vanaf €5,45.
  • Diepvriesmaaltijd als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten vindt u vaak al vanaf €3,5.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Nasi goreng bestelt u vanaf €5,5.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, een lekker bijgerecht en een toetje als Chocolademousse om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Roosendaal. Meer hierover leest u op www.roosendaal.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Jumbo.

Cijfers en feiten

Tips voor maaltijden

  • Verse rauwkostsalade
  • Klapstuk met hutspot
  • Schnitzel pepersaus
  • Varkensfilet in jus
  • Chinese wokschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Moerstraten bestellen

  1. Inventariseer behoeftes

    Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Proefpakket bestellen

    De meeste services stunten met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede aanbieders.

  4. Een vaste leverdag

    Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes of Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Moerstraten. De voorziening is een goede uitkomst voor:

  • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.
  • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Moerstraten maaltijdbezorging.
  • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.roosendaal.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4614, 4727).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan