Maaltijdservice Schelluinen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schelluinen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schelluinen? Via www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,80 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Schelluinen hebt u toegang tot voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4209
PrijsindicatieVanaf €5,52
Maaltijd suggestieCasselerrib in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Schelluinen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Schelluinen. We hebben het over interessante organisaties als Freasy en HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij biedt een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Middels deze website kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Schelluinen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Vers van het land
  • Vol van smaak
  • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

  • Direct inkopen voor hele maand
  • Gezond en lekker
  • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schelluinen. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Mogelijke subsidie
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Zo haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als sandwich spread of oploskoffie. Normaal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Tot in de keuken geleverd
  • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schelluinen

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Schelluinen? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die mogelijk passen bij uw omstandigheden voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Lasagna bolognese en Klapstuk met hutspot. Verderop treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schelluinen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus bestelt u vanaf €4,95.
  • Vriesverse maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti bestelt u vanaf €5,15.
  • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundergoulash wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Pureesoep, iets te drinken en een toetje als Berlinerbol achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Giessenlanden. Meer hierover leest u op www.giessenlanden.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.

Gegevens

Suggesties van maaltijden

  • Beef Squats
  • Pompoensoep
  • Snijbonen
  • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
  • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Schelluinen aanvragen

  1. Beschrijf uw voorkeuren

    Onderzoek allereerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Start met een proefpakket

    De meeste dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

  4. Wekelijks bestellen

    Beviel het proefpakket? Dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal kan dit door te bellen, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden veelal bezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Gekruide krieltjes of Macaroni. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Schelluinen. De tegemoetkoming kan u veel opleveren:

  • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.
  • Voordelige maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Schelluinen maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.giessenlanden.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 4209).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan