Maaltijdservice Eck en Wiel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eck en Wiel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Eck en Wiel? Door middel van onze tool treft u moeiteloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,40 per persoon. Ouderwets genieten van Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Kip piri piri, pilav rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Eck en Wiel beschikt u over heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Netnummer0344 (+31344)
Postcode4024
PrijsindicatieVanaf €5,08
Maaltijd suggestieStamppot zuurkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Eck en Wiel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Eck en Wiel. We hebben het over belangrijke maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verscheidene aanbieders en zorginstellingen. Iedere partij biedt een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u dus de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er dieetwensen als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Eck en Wiel? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • Ook voor vegetariërs en diëten
  • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eck en Wiel. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een meer lokale partij.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • Mogelijke subsidie
  • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als desembrood rogge of kruidenkaas. Dikwijls gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Tot in de keuken geleverd
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eck en Wiel

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Eck en Wiel? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Onderstaand bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
Keurslager NotenboomKamperfoelie 124007 TLTiel
BlommelandBlommeland 104033JLLienden
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eck en Wiel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus is er al voor €5,5.
  • Diepvriesmaaltijd als Snijbonen met een kipfilet kan je kopen vanaf €4,75.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes bestelt u vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, een extra salade en iets fris zoals Appeltaart achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Buren. Meer details kan u lezen op www.buren.nl. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Belangrijke info

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Buren
  • (Net) nummer: 0344 (+31344)
  • Postcode: 4024
  • Populaire wijk: Buren

Maaltijden tips

  • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
  • Hachee met rodekool en witte rijst
  • Penne, champignonragout, broccoli
  • Groenteburger, prei, aardappelen
  • Varkensvlees met appel in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Eck en Wiel regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

    Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De professionele aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

  4. Een vaste leverdag

    Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het gaat om thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Eck en Wiel. De ontvangen regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

  • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.
  • Goedkope magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Eck en Wiel maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.buren.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4024).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan