Maaltijdservice Groenekan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Groenekan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Groenekan? Met behulp van onze tool vindt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,05 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto of Ribkarbonade in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Groenekan smult u weer van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Bilt
Netnummer0346 (+31346)
Postcode3737
PrijsindicatieVanaf €6,67
Maaltijd suggestieVarkens-groenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Groenekan

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Groenekan. Denk dan aan grote leveranciers als Freasy en/of Etume. Maar ook op regionaal niveau zien we prima partijen en slagerijen. Elke optie levert zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de firma’s rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er voorkeuren zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Groenekan? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

  • Met verse producten bereid
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Groenekan. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel gedaan door een lokale keuken.

  • Warm thuisbezorgd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende haalt men probleemloos de supermarktartikelen als salades en jonge kaas. Normaal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Groenekan

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Groenekan? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei type aanbieders die mogelijk passen bij uw situatie en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Zalm in dillesaus. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Tafeltje Dekje de BiltMolenkamp 483732 EVDe Bilt
Vitras – Santé PartnersHenrica van Erpweg 23732 BGDe Bilt
SPAR MonsBilderdijklaan 1063723 DEBilthoven
Restaurant van SantvoordeTroelstralaan 13741 VJBaarn
Amaris – SchoonoordTromplaan 353742 ABBaarn
Slagerij MatthijssenLaanstraat 102A3743 BHBaarn
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Groenekan voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door elementen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

  • Koelverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli is verkrijgbaar vanaf €5,75.
  • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,1.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Appeltaart achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente De Bilt. Meer informatie treft u op www.debilt.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Glutenvrije maaltijden.

Stats & Facts

  • Provincie: Utrecht
  • Gemeente: De Bilt
  • (Net) nummer: 0346 (+31346)
  • Centrale postcode: 3737
  • Lokale wijk: De

Maaltijden suggesties

  • Asperge beenhamschotel met kip
  • Rundvlees met gegrilde groente
  • Chili con carne, gehakt, rijst
  • Gehaktschijf met appelcompote
  • Lekkerbekje met sperziebonen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Groenekan aanvragen

  1. Inventariseer behoeftes

    Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

  3. Proefpakket bestellen

    De bekende dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

  4. Een vaste leverdag

    Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. Uw bestelling wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Naturel-pannenkoek of Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Groenekan. Deze tegemoetkoming heeft als voordeel:

  • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer De Bilt, Bilthoven-Zuid, Bilthoven-Noord, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Achttienhoven-Westbroek.
  • Voordelige thuismaaltijden van een partij waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Groenekan maaltijdbezorging.
  • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.debilt.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3737).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan