Maaltijdservice Rhoon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rhoon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rhoon? Door gebruik te maken van deze pagina bekijkt u snel en simpel diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,45 per maaltijd. Flink uitpakken met Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot of Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Rhoon beschikt u over gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
Netnummer010 (+3110)
Postcode3161
PrijsindicatieVanaf €5,77
Maaltijd suggestieBoerenkool, rundergehakt

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Rhoon

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Rhoon. U kunt denken aan erkende bezorgers als Van Smaak en Bofrost. Ook binnen de gemeente zien we tal van partijen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft weer een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u derhalve de leveranciers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Rhoon? Geen probleem! Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Altijd volledig vers
  • Vol van smaak
  • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

  • Lang houdbaar
  • Porties ruim voldoende
  • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rhoon. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bedrijven bieden ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo krijgt men snel de boodschappen zoals karnemelk en afwasmiddel. In de regel gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rhoon

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Rhoon? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Witlof ovenschotel of Spareribs met patat en salade. Onderstaand bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Puur & (H)eerlijkHofsingel 183155 ALMaasland
Humanitas – BrinktorenHoekse Brink 2193151 GBHoek van Holland
Slagerij LandmanKoningshoek 923313144 BAMaassluis
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rhoon voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5.
  • Een vriesverse maaltijd als Spareribs met patat en salade bestelt u vanaf €4.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,15.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Roomijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Albrandswaard. Praktische info kunt u teruglezen op www.albrandswaard.nl. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesman.

Feiten

  • Provincie: Zuid-Holland
  • Gemeente: Albrandswaard
  • Netnummer: 010 (+3110)
  • Centrale postcode: 3161
  • Veel gezochte wijk: Poortugaal-Noord

Suggesties van maaltijden

  • Stamppot Witlof met gehakt
  • Boe­ren­kool­stoof met ei
  • Visstukjes in kruidensaus
  • Schnitzel champignonsaus
  • Ertwensoep met rookworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Rhoon regelen

  1. Beschrijf uw voorkeuren

    Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Probeer het proefpakket

    Het gros van de maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

  4. Bestellingen plaatsen

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Macaroni-gehakt schotel en Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Rhoon. De ontvangen regeling kan u veel voordeel brengen:

  • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.
  • Voordelige maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Rhoon maaltijdbezorging.
  • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.albrandswaard.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3160, 3161, 3162).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan