Maaltijdservice Hagestein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hagestein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hagestein? Via seniorenmaaltijd.nl bekijkt u gemakkelijk verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per keer. Smullen van Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème en Pastaschotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Hagestein ontvangt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
Netnummer0347 (+31347)
Postcode4124
PrijsindicatieVanaf €5,28
Maaltijd suggestieSpinaziestamppot

aanvragen-maaltijd Advertentie: Voordelig Uitgekookt proefpakket

Senioren maaltijdservice in Hagestein

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Hagestein. Neem grote leveranciers als Uitgekookt of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van instellingen en verswinkels. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Hagestein? Geen probleem! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hagestein. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als vanillevla en afwasborstel. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hagestein

Hebt u interesse in smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hagestein? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die mogelijk matchen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Pompoensoep met vermicelli of Stamppot spinazie a la creme. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Warm bezorgd Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 koelverse maaltijden per week Uitgekookt
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
food-connect
120 vriesvers, koelvers zelf samenstellen Food Connect
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant OranjehofKasteellaan 14116 DJBuren
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
Present – EmmaRaadsliedenstraat 1204142 BVLeerdam
Keurslager BaasEuropaplein 124142 CCLeerdam
BuurtzorgVoorwaartsveld 5A4142 DALeerdam
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hagestein voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is beschikbaar vanaf €5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,1.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Fasolada, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Vianen. Praktische info is beschikbaar op www.vianen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesman.

Feiten

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Vianen
 • Regionummer: 0347 (+31347)
 • Centrale postcode: 4124
 • Populaire wijk: Vianen

Voorbeelden van maaltijden

 • Macaroni
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hagestein regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De gerechten worden in de regel geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Gebonden mosterdsoep en Bloemkool met rundvlees schotel. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Hagestein. De ontvangen regeling kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Vianen, Hagestein, Everdingen.
 • Korting op thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hagestein maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.vianen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4124).

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00