Maaltijdservice Tjuchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tjuchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tjuchem? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl treft u moeiteloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,85. Ouderwets genieten van Gekruide krieltjes of Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Tjuchem beschikt u over complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9939
PrijsindicatieVanaf €5,68
Maaltijd suggestieWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Tjuchem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Tjuchem. U kunt denken aan interessante services als Vers aan tafel en Easy Meal. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima instanties en sociale voorzieningen. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kan u de leveranciers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Tjuchem? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Altijd volledig vers
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Behoud van voedingswaarden en vitamines
  • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tjuchem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

  • Vanuit de pan op het bord
  • Extra hulp mogelijk
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Zo haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als abrikozenjam of grillworst. Normaal zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tjuchem

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Tjuchem? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Shoarma met zuurkool of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Onderstaand vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tjuchem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,1.
  • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei kunt u al bestellen vanaf €5,3.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen is beschikbaar vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Chocolade ijs na. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Midden-Groningen. Meer details bekijkt u op www.midden-groningen.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

Maaltijd voorbeelden

  • Chili con carne, gehakt, rijst
  • Zomerzuurkool met casselerrib
  • Stamppot rode kool met hachee
  • Champignonsoep met rundvlees
  • Jonge kabeljauw in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Tjuchem bestellen

  1. Beschrijf uw voorkeuren

    Kijk eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk beschikbare aanbieders en selecteer er een. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

  3. Proefpakket bestellen

    De professionele dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

  4. Een vaste leverdag

    Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u elke dag nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 menu’s. Bij vriesvers kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Groentensoep en Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Tjuchem. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

  • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.
  • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Tjuchem maaltijdbezorging.
  • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.midden-groningen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9939).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan