Maaltijdservice Skingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Skingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Skingen? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl ontdekt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in de buurt. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,15 per gerecht. Genieten van Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin en Rundergoulash? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Skingen hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer0517 (+31517)
Postcode8816
PrijsindicatieVanaf €5,33
Maaltijd suggestiePannenkoekenschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Skingen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Skingen. Neem erkende maaltijdbezorgers als Apetito en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen menu en voorwaarden. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Skingen? Ook dan bent u welkom! Best veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

  • Meest verse maaltijden
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Skingen. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

  • Direct uit de keuken bezorgd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere organisaties voorzien in een extra boodschappenservice voor senioren. Hiermee krijgt men snel verse of handige boodschappen als afbak broodmandje of leverpastei. Dikwijls gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Skingen

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Skingen? Of prefereert u de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Tomatensoep met balletjes. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR Ulrik de VriesP.J. Troelstrastraat 28802 RDFraneker
BuurtzorgHertog van Saxenlaan 808802 PPFraneker
Patyna SaxenoordPrinses Beatrixstraat 18801 DAFraneker
SPAR TolsmaVan Camminghaweg 228822 WDArum
Zorggroep – Nij BethaniëNij Bethanie 18851 EJTzummarum
Keurslager ZijlstraVoorstraat 278861 BDHarlingen
Catering de SeniorieMidlumerlaan 53a8861 JHHarlingen
Zorggroep – De SpikerSaltryperlaan8861 VDHarlingen
BuurtzorgAchlumerdijk 2 B8862 AJHarlingen
Keurslager SchaafsmaTorenstraat 538881 BHWest-Terschelling
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Skingen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree vindt u vaak al vanaf €5,3.
  • Een vriesverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €3,7.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Bami, quorn, satésaus is beschikbaar vanaf €6.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een extra salade en een toetje als Berlinerbol om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Waadhoeke. Overige informatie bekijkt u op www.waadhoeke.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

  • Provincie: Friesland
  • Gemeente: Waadhoeke
  • Regionummer: 0517 (+31517)
  • Postcode: 8816
  • Veel gezochte wijk: West

Suggesties van maaltijden

  • Chili con carne, gehakt, rijst
  • Gehaktschijf met appelcompote
  • Groentensoep met gehaktballen
  • Gegrilde groentenmix in saus
  • Gepaneerde varkensschnitzel

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Skingen aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

    Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Bestel het proefpakket

    De meeste maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende dienstverleners.

  4. Bestellingen plaatsen

    Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Kervelroomsoep. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Skingen. Uw tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

  • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.
  • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Skingen maaltijdbezorging.
  • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.waadhoeke.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8816).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan