Maaltijdservice Meppen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meppen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Meppen? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u gemakkelijk verschillende bedrijven in de buurt. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,60 per keer. Flink uitpakken met Draadjesvlees in rode wijnsaus of Pannenkoekenschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Meppen ontvangt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7855
PrijsindicatieVanaf €5,82
Maaltijd suggestieIndisch gehaktbrood

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Meppen

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Meppen. We hebben het over belangrijke maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Bofrost. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene instanties en verswinkels. Elke service heeft weer een heel eigen keuken en voorwaarden. Via Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de organisaties rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Meppen? Ook dan bent u welkom! Steeds meer thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • 100% dagvers
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

  • Hoeven niet direct gegeten te worden
  • Kleine en grote porties
  • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meppen. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Direct aanschuiven
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal organisaties hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als rauwe ham en brood. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Meppen

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Meppen? Of heeft u liever de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een service gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot spinazie a la creme of Aspergesoep met zalm. Onderstaand tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Ina’s CateringKruisstraat 67851 AEZweeloo
Keurslager SiekmanVaart Zuidzijde 487833 ACNieuw-Amsterdam
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meppen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Groentensoep met gehaktballen wordt al bezorgd vanaf €6,3.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,45.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes kan je kopen vanaf €6,9.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Soto, een lekker bijgerecht en een dessert als Yoghurt als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Coevorden. Praktische info kunt u vinden op www.coevorden.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

  • Provincie: Drenthe
  • Gemeente: Coevorden
  • (Net) nummer: 0591 (+31591)
  • Postcode: 7855
  • Wijk: Coevorden

Suggesties van maaltijden

  • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
  • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
  • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
  • Rode bieten met een speklap en jus
  • Rookworst met stamppot zuurkool

Plaatsen in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Meppen bestellen

  1. Inventariseer behoeftes

    Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De professionele verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

  4. Vaste levermomenten

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd door een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Prei-gehaktschotel en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan thuishulp bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Meppen. De regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

  • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.
  • Goedkope magnetronmaaltijden van een partij waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Meppen maaltijdbezorging.
  • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.coevorden.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan