Maaltijdservice Ambt Delden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ambt Delden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ambt Delden? Aan de hand van deze website bekijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,60 per keer. Flink uitpakken met Babi ketjap, mihoen goreng of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Ambt Delden profiteert u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteHof van Twente
Netnummer074 (+3174)
Postcode7495
PrijsindicatieVanaf €6,83
Maaltijd suggestieLinzensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Ambt Delden

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Ambt Delden. We hebben het over grote leveranciers als Diepvriesman of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf zijn er verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elke organisatie hanteert zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze website kunt u de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er bepaalde wensen zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Ambt Delden? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • 100% dagvers
  • Ruime keuze in maaltijden
  • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ambt Delden. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

  • Direct aanschuiven
  • Maximale versheid
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders beschikken over een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende haalt men moeiteloos de boodschappen zoals palingworst en grillworst. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ambt Delden

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ambt Delden? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze maaltijdservices die mogelijk passen bij uw eisen en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot knolselderij met rucola of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Onderstaand bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
BuurtzorgHoge Bothofstraat 497511 ZAEnschede
Maaltijdservice Oma’s keukenKalimantanstraat 27512 HMEnschede
De KokkeretteDeurningerstraat 197514 BCEnschede
TSN ThuiszorgOosterstraat 27514 DZEnschede
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ambt Delden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

  • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is er al vanaf €5,85.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes kan je kopen vanaf €5,5.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kippenbout à la bonne femme kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Thaise soep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Dame blanche ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hof van Twente. Aanvullende info is beschikbaar op www.hofvantwente.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Belangrijke info

Maaltijd ideeën

  • Rode kool met gehakt schotel
  • Stamppot spinazie a la creme
  • Jonge kabeljauw in roomsaus
  • Stamppot koolraap met appel
  • Tortellini gevuld met kaas

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ambt Delden aanvragen

  1. Start met uw maaltijd-zoektocht

    Check als eerst wat voor maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

    Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

  3. Start met een proefpakket

    De meeste leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

  4. Maaltijden afnemen

    Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. Uw bestelling wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Venkelsoep met dille of Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Denk aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Ambt Delden. De subsidie biedt enkele voordelen:

  • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Goor, De Whee II, Markelo, Verspreide huizen Kerspel en omgeving, Elsen, Diepenheim, Delden, Overig Delden, Hengevelde, Bentelo.
  • Korting op bezorgmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Ambt Delden maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.hofvantwente.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7495).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan