Maaltijdservice Bunde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bunde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bunde? Dankzij onze tool vindt u probleemloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,85 p.p. Flink uitpakken met Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Bunde smult u weer van verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteMeerssen
Netnummer043 (+3143)
Postcode6241
PrijsindicatieVanaf €6,29
Maaltijd suggestieGebakken aardappels

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Bunde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Bunde. Neem bijv. grote partijen als Vers aan tafel of Kievit. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke optie biedt een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er dieetwensen zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Bunde? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

  • Meest verse maaltijden
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

  • Maandenlang te bewaren
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bunde. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

  • Direct aanschuiven
  • WMO mogelijkheden
  • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt men direct verse of handige boodschappen als griekse yoghurt of afbak broodmandje. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bunde

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bunde? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Shoarma met zuurkool en Zomerzuurkool met casselerrib. Op deze pagina ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR ZijlstraDon Boscostraat 46235 EJUlestraten
Het MenuutjeGulden Putstraat 116235 AVUlestraten
Slagerij AmericaBeekstraat 426231 LGMeerssen
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bunde voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas wordt al bezorgd vanaf €6,5.
  • Een vriesverse maaltijd als Snijbonen met een kipfilet kan je kopen vanaf €4,55.
  • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Nasi goreng is beschikbaar vanaf €7,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Komkommersoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Custard achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Meerssen. Meer daarover kunt u vinden op www.meerssen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Informatie

  • Provincie: Limburg
  • Gemeente: Meerssen
  • Netnummer: 043 (+3143)
  • Centrale postcode: 6241
  • Wijk: Meerssen

Maaltijden tips

  • Pasta carbonara
  • Doperwtenpuree
  • Slavink in jus
  • Kaaskroketjes
  • Wokgroenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bunde bestellen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Stel eerst vast wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

    Vergelijk populaire bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

  3. Begin met het proefpakket

    De grote aanbieders stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

  4. Bezorgafspraken maken

    Bevalt het proefpakket? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Reepjes kalkoenvlees in saus of Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Bunde. De tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

  • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Meerssen, Ulestraten, Bunde – Geulle.
  • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bunde maaltijdbezorging.
  • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.meerssen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6240, 6241).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan