Maaltijdservice Ossenisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ossenisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ossenisse? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl vindt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Hachee met rodekool en witte rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Ossenisse hebt u toegang tot complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4589
PrijsindicatieVanaf €6,9
Maaltijd suggestieIndisch gehaktbrood

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Ossenisse

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Ossenisse. Denk aan grote organisaties als Vers voor Thuis en/of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende aanbieders en speciale eetpunten. Ieder bedrijf levert een eigen menu en voorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Ossenisse? Er is een oplossing! Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Ambachtelijk bereid
  • Vol van smaak
  • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Behoud van voedingswaarden en vitamines
  • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ossenisse. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een meer lokale partij.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Maximale versheid
  • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hanteren ook een extra boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt men zonder moeite verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes of brood. Dikwijls kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ossenisse

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Ossenisse? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ossenisse voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
  • Diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Penne carbonara bestelt u vanaf €6,1.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ciorbă, iets te drinken en een toetje als Aardbeien mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hulst. Meer details kunt u teruglezen op www.gemeentehulst.nl. Of klik door voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

  • Provincie: Zeeland
  • Gemeente: Hulst
  • Regionummer: 0114 (+31114)
  • Hoofdpostcode: 4589
  • Lokale wijk: Hulst

Maaltijd voorbeelden

  • Boerengehaktschotel
  • Runderlever in saus
  • Verse worst in jus
  • Sukadelapje in jus
  • Zalmfilet in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ossenisse regelen

  1. Inventariseer wensen

    Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Begin met het proefpakket

    De bekende aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijdservices.

  4. Bestellingen plaatsen

    Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden gewoonlijk geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Spinazie a la creme of Gehakt, prei, aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Ossenisse. De ontvangen subsidie biedt goede ondersteuning voor:

  • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
  • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Ossenisse maaltijdbezorging.
  • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.gemeentehulst.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4587, 4589).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan