Maaltijdservice Langbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Langbroek? Middels onze vergelijker doorzoekt u supersnel diverse aanbieders in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,80 per maaltijd. Smullen van Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Langbroek ontvangt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteWijk bij Duurstede
Netnummer0343 (+31343)
Postcode3947
PrijsindicatieVanaf €6,94
Maaltijd suggestieReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Langbroek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Langbroek. Denk dan aan belangrijke organisaties als Royal Foods en Smakelijk Thuys. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder biedt een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Langbroek? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Meest verse maaltijden
  • Heerlijke en smaakvol
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langbroek. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een plaatselijk restaurant.

  • Direct aanschuiven
  • Mogelijke subsidie
  • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor koop u moeiteloos de supermarktartikelen als vanille vla of aardbeienjam. Normaliter kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

  • Langer zelfstandig blijven
  • Alles aan huis bezorgd
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Langbroek

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Langbroek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opties die mogelijk matchen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Spinazie à la crème met champignons en Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice Kromme RijnstreekGraaf van Lynden van Sandenburgweg 13945 PACothen
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
QuaRijn – De SchermerijTorenzichtlaan 23956 HALeersum
Slagerij Van DijkHoningraat 553956 HHLeersum
BuurtzorgScherpenzeelseweg 73956 KBLeersum
QuaRijn – De RidderhofDe Postmeester 933958 DCAmerongen
Santé PartnersAllemanswaard 113958 KAAmerongen
VitrasVan Egmondplein 24e3961 CZWijk bij Duurstede
Keurslager van MiddelaarSluishoofd 83961 KWWijk bij Duurstede
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langbroek voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd zoals Spinazie à la crème met champignons is verkrijgbaar vanaf €4,9.
  • Een vriesverse maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €4.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Miyeok guk, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Appelmoes na. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Wijk bij Duurstede. Meer details bekijkt u op www.wijkbijduurstede.nl. Of klik door voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

Maaltijden tips

  • Penne, champignonragout, broccoli
  • Groenteburger, prei, aardappelen
  • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
  • Spinazie schotel met gehaktbal
  • Tortellini met gehakt en kaas

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Langbroek aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Bestel het proefpakket

    De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

  4. Vaste levermomenten

    Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kippensoep en Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Zodoende zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. We hebben het over ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Langbroek. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

  • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek.
  • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Langbroek maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.wijkbijduurstede.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3947).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan