Maaltijdservice Oudenhoorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudenhoorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Oudenhoorn? Dankzij onze tool achterhaalt u moeiteloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,50 per gerecht. Ouderwets genieten van Runderlapje in champignonsaus of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Oudenhoorn profiteert u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Netnummer0181 (+31181)
Postcode3227
PrijsindicatieVanaf €5,94
Maaltijd suggestieAjam pangang, nasi goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Oudenhoorn

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Oudenhoorn. U kunt denken aan interessante bedrijven als Vers voor Thuis en/of Coop. Ook binnen de gemeente zien we tal van initiatieven en verswinkels. Elke service heeft zo een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Oudenhoorn? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Vers van het land
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

  • Half jaar houdbaar in de vriezer
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudenhoorn. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • Mogelijke subsidie
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt men probleemloos praktische of verse producten als pindakaas of filet americain. In de regel gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Tot in de keuken geleverd
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudenhoorn

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oudenhoorn? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Hete Bliksem met een speklapje of Asperge beenham schotel. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudenhoorn voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

  • Koelverse maaltijd zoals Hete Bliksem met een speklapje is beschikbaar vanaf €5,15.
  • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,05.
  • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie bestelt u vanaf €6,75.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een lekker bijgerecht en een toetje als Anmitsu als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Nissewaard. Praktische info kunt u vinden op www.nissewaard.nl. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Kerngegevens

Maaltijden tips

  • Stamppot koolraap met appel
  • Reepjes kippenvlees in jus
  • Snijbonen met een kipfilet
  • Macaronischotel bolognese
  • Schnitzel mexico schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudenhoorn regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Check als eerst welk type thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

  3. Proefpakket bestellen

    Het gros van de services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle services.

  4. Wekelijks bestellen

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen en Groenteschotel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Oudenhoorn. De ontvangen regeling biedt goede ondersteuning voor:

  • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.
  • Voordelige maaltijden aan huis van een service waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oudenhoorn maaltijdbezorging.
  • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.nissewaard.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3227).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan