Maaltijdservice Molenaarsgraaf

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenaarsgraaf voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Molenaarsgraaf? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk verschillende services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per maaltijd. Aanschuiven voor Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti en Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Molenaarsgraaf hebt u toegang tot voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Netnummer0184 (+31184)
Postcode2973
PrijsindicatieVanaf €5,7
Maaltijd suggestieAsperge beenham schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Molenaarsgraaf

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Molenaarsgraaf. Neem belangrijke bedrijven als Diepvriesman en/of Albert Heijn. Maar ook in de buurt zijn er verschillende organisaties en restaurants. Elke optie wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Molenaarsgraaf? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • Klaargemaakt met verse ingrediënten
  • Vol van smaak
  • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
  • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenaarsgraaf. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

  • Direct uit de keuken bezorgd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel firma’s voorzien in een speciale boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u probleemloos de boodschappen zoals paté of halfvolle melk. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Molenaarsgraaf

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Molenaarsgraaf? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
RiederborghBoksdoornstraat 22982 BCRidderkerk
Restaurant ’t Ronde SantHugo de Groothof 12984 GKRidderkerk
BuurtzorgMolensteeg 22985 XMRidderkerk
Restaurant ReyerheemTorenmolen 12986 GBRidderkerk
Laurens – BorgstedeMarjoleinlaan 432991 HPBarendrecht
Restaurant De WensboomMiddeldijkerplein 282993 DLBarendrecht
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenaarsgraaf voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €4,7.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes kan je kopen vanaf €4,95.
  • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Linzensoep met bleekselderij is er al vanaf €6,95.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Linzensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Molenwaard. Aanvullende info kan u lezen op www.gemeentemolenwaard.nl. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.

Cijfers en feiten

  • Provincie: Zuid-Holland
  • Gemeente: Molenwaard
  • Netnummer: 0184 (+31184)
  • Postcodegebied: 2973
  • Lokale wijk: Nieuw-Lekkerland

Voorbeelden van maaltijden

  • Ajam pangang, nasi goreng
  • Pastaschotel met spinazie
  • Kippensoep met vermicelli
  • Omelet in champignonsaus
  • Asperge beenham schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Molenaarsgraaf aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Stel eerst vast wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

  2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Een proefpakket nemen

    De meeste maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

  4. Een vaste leverdag

    Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of online. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Hete Bliksem met een speklapje of Hutspot met hachee. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Molenaarsgraaf. De tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

  • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.
  • Korting op bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Molenaarsgraaf maaltijdbezorging.
  • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeentemolenwaard.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2973).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan