Maaltijdservice Oudorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Oudorp? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u snel en simpel verschillende services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,05 p.p. Aan tafel voor Gekruide krieltjes of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Oudorp krijgt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer072 (+3172)
Postcode1829
PrijsindicatieVanaf €6,57
Maaltijd suggestieKipschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Oudorp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Oudorp. Neem bijv. populaire partijen als Vers aan tafel en/of Etume. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kunt u de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Oudorp? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Met verse producten bereid
  • Vol van smaak
  • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudorp. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse firma’s voorzien in een handige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als vlokken en afbak croissants naturel. Dikwijls gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

  • Direct alles in huis
  • Tot in de keuken geleverd
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudorp

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Oudorp? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Champignonsoep met rundvlees. Verderop vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Alkcare – De OldeburghHerenweg 911829 ACAlkmaar
Keurslager GrootJohanna Naberstraat 551827 LBAlkmaar
Warme maaltijdvoorziening De HofstaeteDaalmeereiland 401827 KXAlkmaar
SPAR F. de RuijterNyenburgh 991829 GCOudorp
Eetwinkel De ReusNoordeinde 141843 JHGrootschermer
ViVa! – De LoetDe Loet 11851 CRHeiloo
Keurslager BurgerHet Loo 271851 HTHeiloo
Trefpunt HeilooAbraham du Bois-hof 21852 EZHeiloo
Viva! – OverkerckStationsweg 921852 LNHeiloo
Tafeltje DekjeBinnenhof 9-111861 JWBergen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudorp voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

  • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €4,75.
  • Een vriesverse maaltijd als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip kan je kopen vanaf €4,5.
  • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, iets te drinken en iets fris zoals Bananenvla als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Alkmaar. Meer daarover kunt u teruglezen op www.alkmaar.nl. Of klik door voor meer informatie over Proefpakket.

Informatie

  • Provincie: Noord-Holland
  • Gemeente: Alkmaar
  • (Net) nummer: 072 (+3172)
  • Postcodegebied: 1829
  • Lokale wijk: Zuid

Maaltijden suggesties

  • Rode kool met appel
  • Kip korma, rijstmix
  • Gebakken krieltjes
  • Prei-gehaktschotel
  • Macaroni met kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudorp aanvragen

  1. Inventariseer behoeftes

    Ga eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

    Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Een proefpakket nemen

    De meeste maaltijdservices hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

  4. Wekelijks bestellen

    Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Oudorp. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

  • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.
  • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oudorp maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.alkmaar.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1829).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan