Maaltijdservice Tiendeveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tiendeveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Tiendeveen? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per maal. Aanschuiven voor Boe­ren­kool­stoof met ei of Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Tiendeveen profiteert u van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteHoogeveen
Netnummer0528 (+31528)
Postcode7936
PrijsindicatieVanaf €6,16
Maaltijd suggestiePittige sperzieboontjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Tiendeveen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Tiendeveen. Neem bijv. populaire bedrijven als Diepvriesman en/of Kievit. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei instanties en zorginstellingen. Elke optie onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Tiendeveen? Dat is niet erg! Nogal wat maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Eenvoudig op te warmen
  • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tiendeveen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

  • Warm thuisbezorgd
  • Extra hulp mogelijk
  • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven voorzien in een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier krijgt u probleemloos praktische of verse producten als pate’s of vleeswaren. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Op een vast moment in de week
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tiendeveen

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Tiendeveen? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kibbeling met kruidendip of Varkensfilet in jus met koolraap. Hieronder ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
TonckenshuysMeppelerweg 227921 VRZuidwolde
SPAR MaaltijdserviceZwarte Dijkje 267914 PCNoordscheschut
Stichting Maaltijdservice HoogeveenTormentil 127913 CGHollandscheveld
Slagerij LantingaWoldstraat 617941 LGMeppel
Icare – West-VeluweBlankenstein 4007943 PHMeppel
Zorggroep NoorderboogWerkhorst 367944 AVMeppel
Keurslagerij BergerslagEbbinge Wubbenlaan 57951 AAStaphorst
Stichting Welzijn Staphorst (SWS)Berkenlaan 17951 CAStaphorst
BuurtzorgDijkhuizen 667961 AMRuinerwold
Dorpshuis ’t Neie PuntJan Wierengaweg 1097963 CMRuinen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tiendeveen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd zoals Macaroni in tomatensaus, ham, kaas wordt al bezorgd vanaf €6,35.
  • Diepvriesmaaltijd als Erwtensoep met rookworst is er al voor €3,85.
  • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème is er al vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een gezonde salade en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Hoogeveen. Praktische info leest u op www.hoogeveen.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Stats & Facts

  • Provincie: Drenthe
  • Gemeente: Hoogeveen
  • Netnummer: 0528 (+31528)
  • Postcodegebied: 7936
  • Populaire wijk: Hoogeveen

Maaltijden suggesties

  • Babi pangang
  • Runderlapje
  • Linzensoep
  • Vissoep
  • Groentemix, kormasaus, basmatirijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Tiendeveen bestellen

  1. Inventariseer wensen

    Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk de aangesloten leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

  3. Begin met het proefpakket

    Het gros van de dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

  4. Elke week een levering

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Tiendeveen. De ontvangen subsidie kan u veel voordeel brengen:

  • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Hoogeveen, De Weide, E 52 Fluitenberg, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Tiendeveen, Stuifzand, Pesse, Zuideropgaande Nieuw Moscou, Industrie- en verspreide gebieden.
  • Korting op seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Tiendeveen maaltijdbezorging.
  • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.hoogeveen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7936).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan