Maaltijdservice Gees

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gees voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gees? Via deze website treft u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in uw regio. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Nu al voor €4,80 per persoon. Flink uitpakken met Boerengehaktschotel en Viergroentenstamppot, gehaktbal? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Gees profiteert u van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Netnummer0524 (+31524)
Postcode7863
PrijsindicatieVanaf €5,86
Maaltijd suggestieJumping Jack Salmon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Gees

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Gees. We hebben het over belangrijke aanbieders als Apetito of Kooc. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima instellingen en zorginstellingen. Iedere leverancier levert een eigen productaanbod en voorwaarden. Via deze website kunt u derhalve de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Gees? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Klaargemaakt met verse ingrediënten
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

  • Lang houdbaar
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gees. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als afbak kaas mais broodjes en keukenpapier. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gees

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gees? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Onderstaand treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Ina’s CateringKruisstraat 67851 AEZweeloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Gees voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

  • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kunt u al bestellen vanaf €4,85.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes kunt u al bestellen vanaf €3,6.
  • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gestoofde lamsschouder kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Coevorden. Overige informatie is beschikbaar op www.coevorden.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.

Belangrijke info

  • Provincie: Drenthe
  • Gemeente: Coevorden
  • Netnummer: 0524 (+31524)
  • Postcodegebied: 7863
  • Veel gezochte wijk: Coevorden

Suggesties van maaltijden

  • Paëlla
  • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
  • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
  • Speklapjes met jus en preistamppot
  • Stamppot knolselderij met rucola

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Gees aanvragen

  1. Start met uw maaltijd-zoektocht

    Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

  3. Bestel het proefpakket

    De bekende aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

  4. Bezorgafspraken maken

    Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Gees. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

  • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.
  • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gees maaltijdbezorging.
  • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.coevorden.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7863).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan