aanvragen-maaltijd

Eten met gemak

Eten Met Gemak is de verse maaltijdservice bij u in de buurt! Dankzij een veelzijdig aanbod en een unieke franchiseformule biedt combineert deze aanbieder hoge kwaliteit maaltijden met een uitstekende service. Onlangs ging het bedrijf samen met Food Connect uit Almelo. Op deze pagina leest u meer over het aanbod en de werkwijze van Eten met Gemak.

Het assortiment van Eten met Gemat
Eten met Gemak biedt elke week een gevarieerd en veelzijdig aanbod van verse maaltijden. Hier kunt alle kanten op: van Nederlandse stamppot tot een een lekkere oosterse maaltijd. U kunt zelf elke week bestellen. Dit kan online, telefonisch of met een bestellijst.

Geen abonnement
Eten met Gemak werkt niet op basis van een abonnement. U bestelt alleen de gerechten wanneer u daar zin in heeft. Wilt u eens kijken of deze aanbieder wat voor u is? Dan is er een aantrekkelijk proefpakket: 3 maaltijden voor slechts €14,95

Persoonlijke bezorging
De gerechten van Eten met Gemak worden altijd thuisbezorgd door een vaste bezorger. Deze aanbieder werkt namelijk met vaste bezorgers in bepaalde regio’s. Op die manier heeft u altijd een vast gezicht aan huis. Hier kunt u dan ook terecht voor vragen rondom uw bestellingen. Een hoge mate van klantenservice waar maar weinig aanbieders aan kunnen tippen

Specialist op het gebied van dieetmaaltijden
Heeft u bepaalde voorkeuren rondom uw maaltijden? Eet u bijvoorbeeld zoutarm of glutenvrij? Eten met Gemak biedt een uitstekend assortiment dieetmaaltijden. Op die manier kan iedereen genieten van het gemak van de lekkerste maaltijden aan huis!

Waarom bestellen bij Eten met Gemak?

Bent u op zoek naar een geschikte maaltijdservice? Dan is Eten met Gemak zeker een naam om rekening mee te houden. Deze aanbieder heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere leveranciers. Hieronder sommen we in het kort de belangrijkste pluspunten voor u op:

  • Wekelijks een ruim aanbod met verse maaltijden
  • Geen abonnement, alleen bestellen wanneer u dat wil
  • Een persoonlijke bezorger levert de maaltijden bij u thuis af
  • Ruime keuze in dieetmaaltijden
  • Meerdere bestelmogelijkheden (menukaart, online of telefoon/email)
  • Mogelijkheid om zelf menu’s samen te stellen
  • Eenvoudig opwarmen middels magnetron, oven of de stoomoven